MINTAK TOLONG!!!

malam tadi dalam pkol 1045pm..
mase aku ngah membaca satu study case pasal Canon..
nak mencari canon's core competence..
aku dapat satu msg dari SEDARA aku.... ( Sedara ok..bkan awek...)

"walaupun jauh dari pandangan,
itu sudah lumrah alam,
namun, jika hati sudah berkenan,
jangan diduga lautan yang dalam...."
abis je baca msg ni...
aku nye fokus kat study case tros ilang..
dan memikir apa sbnrnya nak disampaikan..
sampai skang ni, even tgh tgk upin dan ipin dan rakan-rakan( rumate pasang kat laptop die..)
otak aku masih fikir pantun ni..adoi yai.......
***kepada sapa yang baca artikel ni..
dipersilakan utk menerangkan apa yang pantun kat atas tu nak maksudkan kat ruang komen..
sape yg rase nak senang lagi atau xde akaun blogspot ni
anto je msg kat number aku..
lg sng kn??
Posted on 11:06 PM by Khairil Khamis and filed under | 8 Comments »

8 comments:

~wanie~ said... @ February 16, 2009 at 11:14 AM

kite rs...die suka kat kamo kot..tu yg kite rs ler...

aquarius said... @ February 16, 2009 at 2:26 PM

aku rasa cam ni
sorg girl minat kat sorg boy
tp dia xdpt nak luahkan
maybe jarak yg jauh coz study o work la
tp ble hati dah ska dia sggp wat ape saje
means dekat kan diri dia dgn org yg dia ska
>jgn diduga lautan y dlm<
something yg ko rasa benda tu yg ko xduga tp dia blh wat coz hati dia dah berkenaan kat seseorg...
if ko rasa da org berkenan kat ko just ckp ko ska kat dia o x...
takut dia terlalu mengaharap tp ko xska kat dia..
takut dah macam2 dia wat untuk rapat dgn ko..last2 ko xska dia
nanti dia kecewa...
susah if dia terlalu mengharap

~ ♥ cik intanurulfateha ♥ ~ said... @ February 19, 2009 at 8:46 PM

.huuu mebi sdare u tuh suke u kot
.nk ckp malu
.so gune la pantun dulu3 =p
.so sweet =p

Pu3 said... @ February 21, 2009 at 9:03 PM

erk?

dalam ati ada cinta agaknye...

ayoh! cinta sama sedara...

Chairiel aka Bubub said... @ February 22, 2009 at 10:08 AM

adoi yai...

gile ke ape nk ade hubungan dgn sedara...

die dh boypren la..

dh nk tunang dh pn...

xmau2...

MiRa MiRaIe said... @ February 28, 2009 at 6:21 PM

a'ah la..dia suka la tu...ala pengalaman sedara suka dekat sedara sy pnah alami jugak..sepupu sy penah ckp sy tak boleh dkt dgn llk lain..tp skang dia da kawen...alah...sepupu.....

cadbury said... @ May 14, 2009 at 3:07 PM

sedare ko pompuan ek?
die ske kat ko kot?
huhuhuhu..

akusygdia said... @ June 19, 2009 at 3:35 PM

i think gurl tu suka kt dat boy kot..hehe