Hari-Hari Terakhir: Episod 3

Lokasi: Bilik JPMDPP
Tarikh: 0.05.2009(penulis dh abes exam)
Waktu: 2ooam ke atas...
aktiviti: study dan nonton semi final Champion League


situasi: masih ade lg ke bilik JPMDPP utk stadi utk exam..tp ade juga dtg ke sana utk nonton TV (penulis antaranya..hehe).. time ni ade separuh akhir Champion league antara Chelsea dan barcelona. kebetulan kak nad ade..dan lg kebetulannya, ade bahan utk buat sandwich. yg buat sandwich buatan kak nad dan hakim itu spesial ialah roti itu dibakar selepas di letak sardin dan letak serbuk cheese.. (sedap seyh..!!). after that, kami bgmbr kenangan beramai2..


happy bersama korang...semoga kita bertemu lagi. Insya-Allah~~~



Posted on 12:40 PM by Khairil Khamis and filed under | 1 Comments »

Hari-Hari Terakhir: Episod 2

Lokasi: Bilik Aktiviti
Tarikh: minggu exam..(penulis dh abes exam)
Waktu: 10 pm ke atas...

situasi: masing2 sibuk on9..sbb signal wifi smakin tinggi sbb ramai dah balik...tibe2 fatin tutup lampu kat bilik aktiviti sebentar sbb byk serangga terbang masuk wpun dh tutup pintu..jom kita tgk apa dorg buat dlm gelap.hehehe....


gambar: sedang online.time ni, lampu si fatin tak tutup lagi

geram punye pasal dgn serangga terbang, fatin tutup lampu.gambar menunjukkan suasana luar bilik aktiviti time lampu di tutupkan

penulis nak wat scene ala2 pontianak..tapi xjd..hahaha..

ni la fatin yang penulis maksudkan.laptop die khai gune..so gune laptop penulis...

khai gune laptop fatin...khusyuk main game piano...hehehe...

ain... gambar ni dia suruh delete..sbb die xske..tp penulis xnak delete..sbb penulis suke tgk gambar ni...( hahaha..pdn muke ko ain...gmbr ko satu malaya dh tgk....hahaha )

Posted on 11:49 AM by Khairil Khamis and filed under | 4 Comments »

Hari-Hari Terakhir: Episod 1

Lokasi: Bilik JPMDPP & Bilik Aktiviti
Tarikh: minggu exam..(sekitar bulan April & Mei 2009)
Waktu: malam2 time nak study...(agak2 la sendiri ye..)


jay dan suha: study+ AF7
belakang: kelvin (lately gelarkn Malayalam)

dari kiri: fatin, zill, awien
fatin & awien: sibuk dgn majalah kolej(colgition)
zill: menyibuk..hahaha..


mimi dan adam: masing2 buat malu2 wpun dorg ni sebaliknya..

dari kiri: fikri,ain,yus dan khai
fikri&ain: sembang ape ntah( berjam2 gak...)
yus&khai: ngah lyn internet bkelajuan tinggi sbb gune line


kiri ke kanan: penulis,adam,khai, bani,ain, unknown, jay, din
semua ngah layan t.v kat bilik jpmdpp



Posted on 10:58 AM by Khairil Khamis and filed under | 0 Comments »

K.A.M.I

.......Tak dapat nak gambarkan perasan bila tengok gambar di bawah ni..
tapi sayang..rakan aku sorang lagi (din) tiada dalam gambar..
kerana beliau baru sedang melayani tetamu (Dr Fazley) selepas program Bicara Siswa di TV1 tempoh hari......


dari kiri: farhan,hakim,khairil, amir,shafiq,akmar,keong


tiada dalam gambar:

din


***msg kpd din: takpe din..nanti masa di langkawi nanti..kita amek gambar sampai lebam ok??
Posted on 1:55 AM by Khairil Khamis and filed under | 2 Comments »

after all the hardworks.......

after all the hardworks...i ended up my study with smile!!
semalam (03.05.2009) merupakan adalah hari terakhir aku dalam menghadapi dugaan sebagai mahasiswa UUM...
paper elektif kos, FMA 3063 atau Cross cultural Management merupakan paper terakhir aku dalam pengajian perniagaan antarabangsa (B.I.B.M hons)...
harap smua paper yang aku amek utk semester ini...
bantu aku dalam upgrade pointer yg agak menyedihkan bg aku..

skang juga waktu utk aku kenekan org yg belum abes exam....hahahaha...
"apa itu exam???"
"apa itu study???"



apa pon...aku berdoa utk diriku dan rakan2...
supaya Allah memberikan kejayaan kepada hambaNya..
AMIN~~~
Posted on 12:40 AM by Khairil Khamis and filed under | 0 Comments »