EDUCATION & REGRET


masa aku dalam kelas sains pemikiran dan etika yang kepadatan 400 orang... aku sembang2 la dgn omey...kali ini aku bdua je..sbb yang laen.. P.O.N.T.E.N.G! hhahaha... (dlm kelas ni aku memg slalu dok ngan omey,hanum,vivi dan hakim).... sembang dr buku obama yang aku beli sampai la ke cte di mana die ade abg yg mempunyai latar belakang yg aku sendri xpcy ( dh tgk gmbr td omey, baru la aku pcy...)

while our conversation, aku tertarik dgn 1 topik yang omey bukak td...EDUCATION AND REGRET!
pasal regret ni aku tak leh nak bg tau ape..( br kol die jap td..marh tol die kat aku...die xbg aku ctekn...menurut perintah omey!...hehehe)

mase conversation tu..aku ckp la ade org blaja sampai nk mati..tp still xdpt ape yg disasarkan..
sebaliknya..ade orang blaja main2..tp dh result sgt memuaskan ati...
dan omey ckp.. "
gifted bob...." ( dgn memek muke yg cute)
die menambah.."TUHAN bg serebrum,sereblum dan medula oblongota kepada umat die same je..."
tp CARA kita Study tu penting...dan masing2 ade cara tersendri...
die sambung hujahan die dgn mengatakan...
die akan memotivasikan diri die dgn cara... "kalu aku xdpt ape yang aku nak...ade orang LAGI XDPT APE YANG MEREKA NAK"
abis je statement yg die ckp ni..aku tergamam dan terfikir...
memg ade kebenaran...
die myambung...kite bsyukur je la ape yang kite ade....
nk myambung trus pbualan tu...kami diganggu dgn lecturer di dpn.hahaha....
die menunjukkan kebolehan beliau bertutur dalam bahasa jerman...
mybbkan pbualan aku dan omey setakat td je...

kepada omey...
omey...ape yang ko ckp td ni..btol2 aku stuju dan aku xkn lupe...thanks omey..syg ko!!! hehe...




dari kiri ( vivi, hanum, OMEY, dan bubub)

Posted on 9:42 PM by Khairil Khamis and filed under | 1 Comments »

1 comments:

aquarius said... @ February 3, 2009 at 7:05 AM

betul ckp omey tu
if nak di kira di hitung..memang x adil la
ye arr
jenis yg study smpi pg bertungkus lumus study tp result x gempak maner...
yg jenis tengok movie,main2..blh plak dpt result gempak...siap 1st class lg...
percayala rezeki tu da di mana2
yg penting kita kena bersyukur...
kita dah usaha tp xdpt so redha la...
tp kita kena la lihat jg adakah disebabkan kita study kita lupa tgjwb kita sbg hamba ALLAH SWT..
tgjwb sbg anak...perhati la pa yg kita wat disekeliling kita...