Sunyi,Jodoh.

salam...

blog kali ni mode:dalam hati ade courtyard.

msti kalo sape bace especially NADYA HAIRISS, msti kutuk gile2..tapi ade aku kesah? hahaha.. (sis,lame tak dgr crita.)

ok, back to mode:dalam hati ade courtyard.

aku buat entri semata2 krn seorang kawn yg ckp die dah 5 bulan sunyi, tp akhirnya, die bjaya gak dapt buah hati yg baru baru2 ni.harap2 kekal la...amin! aku dah nak setahun dah. dan aku rasa tempoh ni aku bpanjangan ke suatu tarikh yg blum ditetapkan. tarikh yang tetap akan diumumkan kelak! gitu!

kalo nak ikot kan, kalo ikot tarikh hari ni, nak dkt setahun kot, aku putus dgn seorang wanita ni...sampai skang, aku takde calon nak ganti kan die.ntah! orang kata aku choosy, dats fine for me! nak pilih peneman hidup bukan pilih ikan kat pasar, rasa mata tak merah, kira ikan tu bagus kualitinya..


nak pilih peneman hidup, nak kene cari btol2..nak kene sesuai btol2 dgn kita, baik dgn kita wpun diri ni for sure bukan la baik sgt...baru kekal lame. tp tah la, ade je couple bagai nak rak, tup2 kawin ngan orang len...JODOH!

bohong la kalo aku kata tak sunyi, tapi nak wat cam mane...JODOH blum sampai.. dan bohong la kalo aku kata, aku tak pnah ngorat pmpuan yang aku rasa aku nak ngorat.tapi turn up dia, macam2, dah ade balak la...(most factor), ade yang kureng la...mcm2.

nak tak ndak, kene gak cari. mak aku pnah ckp kat aku, JODOH TU MCM ILMU. tak cari tak dapat.YES! JODOH DITGN TUHAN...tapi kene gak cari pe!

regards,
bubub
Posted on 1:24 AM by Khairil Khamis and filed under | 1 Comments »

1 comments:

Azzer Alloya said... @ July 4, 2010 at 12:35 PM

aku setuju babe..tak cari takkan dapat..memang jodoh kita dah tertulis kat atas sana..tapi kalau duk diam je takkan dapat..try n try n try......n try n try.....nak dapat yg terbaik untuk ourself memang menuntut pengorbanan yg menyakitkan..tak sikit banyak..tak lama sekejap...