UUM....H1N1....


baru petang tadi mendapat tahu....
UUM dikehendaki menutup "premis"nya selama Seminggu...
kerana virus H1N1
( BABI PUNYE BABI...KRN SELESEMA KO ORG TAK DAPAT BLAJAR..HAHA..)
seronok la korg iye??!! hahaha

kepada semua pelajar UUM..

aku ucapkan selamat bercuti...
pastikan virus H1N1 tidak merebak ke tempat asal anda pulak!!
pastikan anda tahu langkah2 pencegahan H1N1...



Posted on 11:56 PM by Khairil Khamis and filed under | 12 Comments »

12 comments:

~wAniE~ said... @ July 27, 2009 at 8:41 AM

nsb baek sy x da kat sana dh..selamat bercuti..hehheheheh

Khairil Khamis said... @ July 27, 2009 at 9:59 AM

aah weh....
hahahaha...
tp seronok gak...
bkan selalu ade fenomena mcm tu..
ye la..mksd aku..bdak2 balik beramai2...hahahah
mcm pesta katenye..
jgn ckp la kat metropolitan changlun..hahahah

Lead said... @ July 27, 2009 at 10:41 PM

tau tak masa hari tu saya da klas kt dkg 5/1. Klas tu abis jam 6.30ptg tapi aku kluar 7.00ptg

Aku orang paling lmbat kluar dri dewan kuliah. pasal diskus something ngan lecture.....

pastu aku tnggu kat BUS Stand. Ada sorang minah..tu kalut sampai nangis...sebab bas lmbat smpai...sambil hentak-hentak kaki....takut H1N1....

eih.....macam2.....

Ibn Raia said... @ July 28, 2009 at 12:29 AM

kah.kah. dan kah.
petang tu macam perang maaa.
khabar angin bertiup sana sini,gate tutup la, pukul 8 kene kuar la...mende la,bukannye ada pape pun...

The Writer said... @ July 28, 2009 at 10:23 AM

time dpt txt ckp UUM tutup coz H1N1 kan, aku dlm class jam 4.30 ptg dok ketawa and ckp gle babi la sape txt aku ckp UUM cuti seminggu. then aku call member mpp n die conform cuti. pastu aku pun call my mom and dad ckp nk blek coz H1n1. ko tau pe diorg ckp, "Finally blek gak ko." hahaha...
then bermula lah episod org menelepon non-stop n muke gumbira bercahaya dpt blek umah...

tym kat DPP, org dh gile2 tarik beg2 besar n wait kat bus stop nk blek.

tpi yang dahsyat kat area Changlun. kat tmpt bus 2 dh mcm zon pelarian perang lah. sume bdk bertempiaran dgn beg2 yang besar.(aku rase bwk blek baju kotor nk cuci kat umah) huhuhu..
bayangkan changlun yang chomel 2 jem. gle2 jem until x dpt grak...

mmg dahsyat penangan H1N1.. niway aku dh ad kat umah... so dpt la g berpoya-poya..hihihi....

niway take precautions k. jage kebersihan dan kesihatan diri...

Anonymous said... @ July 28, 2009 at 11:53 AM

wakakaka... aku rasa mcm shiet la plak.. member aku mpp antar msg katenye cuti slama 1 minggu.. aku jd mcm tak best tau tak naper? takut diorang tarik cuti midsem.. sbb nak gantikan waktu kuliah n silibus.. zzzzzzzzzzz...

Khairil Khamis said... @ July 28, 2009 at 1:21 PM

the writer: sem bp skang??

p/s: bes siot...mcm fenomena la plak.....

Khairil Khamis said... @ July 28, 2009 at 1:21 PM

aku rase memg kene tarik kot cuti mid sem tu......

AuraFIza said... @ July 28, 2009 at 8:09 PM

rugi r korang tak dpt rase pengalaman menyeksakan nih..huhu

Anonymous said... @ July 29, 2009 at 12:15 AM

granndddd uoll...rugi x dpt rasa phenomena 'babi gila' hahaha...tu larrr...sape suh dok uum..hehehe

Khairil Khamis said... @ July 29, 2009 at 8:55 PM

kenape surh dok UUM??
statement agak melampau....huuh
proud to be UUM walaupun hujung dunia....

Fina said... @ August 2, 2009 at 12:10 PM

eh.. ade discussion kat sini ye?

anyway, student tunggu bas nak balik sampai around pukul 2.. mmg betul2 fenomena (- -")