I AM TURN 23 TODAY!!!

hye semua...30HB JANUARI pada setiap tahun adalah tahun yang amat aku nanti2 kan..
apa taknya... sambutan hari jadi aku la...hehe..
selalunya...eve burfday aku biasa2 je....
tapi diz time...MEMG LUARBIASA!!
nak tau ape??
nanti la aku post kemudian...
nak menceritakan perlu masa dan mood...
otherwise...xbes la ctenye...hehehe..



kepada sesiapa yang BELUM wish burfday aku..
anda digalakkan..tanpa paksaan..
janji sy...
sy akan listkan sape yang dh wish burfday aku ni..
kat my blog..
so..will turn to a famous person in internet..who knows??

kepada diriku sendiri...


SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-23

nasihat kepada diri sendiri...

semoga apa yang dihajatkan, diidamkan, dan cita2 yang anda inginkan menjadi kenyataan..
tatkala anda semakin dewasa...
semakin itulah cabaran yang tak pasti akan wujud...
takpe...
cabaran akan mematangkan anda...
ilham... betulkan kesilapan yang ada pada diri anda...
ilham..betulkan diri anda...
ilham...tebus kesilapan yang anda telah lakukan...
semoga kau dirahmati ALLAH dan disenangi oleh semua..
ALLAH...syukur kerana kau telah masih menghidupkan aku selama 23 tahun..
ABAH DAN EMAK... i owed both of you entirely my life...kerana korang dah willing besarkan aku...
BOY DAN GOOD..my siblings.....thanks supporting me...
bes dowh gadoh ngan korang..
sbb aku tau... air yang dicincang takkan putus...
kepada rakan2...
DIN,AMIR,PAAN,AKMAL, HAKIM,SHAFIQ, SHAH(MY RUMATE) dan RAKAN2 YANG LAIN...
Thanks kerana sudi berkawan dgn manusia seperti aku...
aku tau..selama aku berada 3 tahun di uum ni..
korang akan celebrate burfday aku..
paling worst bila korang bogelkan aku...
tapi xla bogel mana...hahaha...
beb..aku akan ingat sampai mati la that moment!
skang...ini lah kali terakhir aku akan celebrate burfday aku dgn korg..
lpas ni dh xde dh...
i love yall!

TERIMA KASIH SEMUA!!!


*sangat terharu bila buat rencana ni...hurm...
Posted on 7:34 PM by Khairil Khamis and filed under | 11 Comments »

11 comments:

~wAniE~ said... @ January 30, 2009 at 10:26 PM

happf bufday..hehheh

p/s..u ade my fs kn??delete yer..coz fs i kna godam..ade virus..i buat fs baru..ythks...

Dina Hasbulah said... @ January 30, 2009 at 11:46 PM

oohh kamu,
selamat hari jadi!

Chairiel aka Bubub said... @ January 31, 2009 at 3:59 AM

sape dina hasbullah??

aquarius said... @ January 31, 2009 at 7:10 AM

owh..baru tahu besday ko 30 hb...
last but not list..
selamat ulang tahun..
semoga pada umo 23 tahun ni pa yg ko ilhamkan,pa yg ko harap kan..akan menjadi kenyatan melalui usaha yg gigih..di samping mendapat keredhaan ALLAH SWT N KEREDHAAN IBU BAPA....

aquarius said... @ January 31, 2009 at 7:19 AM

JANUARI

* Bercita-cita tinggi dan orangnya
serius, suka mendidik dan dididik.
* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
* Pandai mengambil hati orang lain.
* Pendiam kecuali telah dirangsang.
* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
* Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
* Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
* Cukup sayang pada kanak-kanak.
* Suka duduk di rumah.
* Setia pada segala-galanya.
* Perlu belajar kemahiran bersosial.
* Sifat cemburu yang sangat tinggi

aquarius said... @ January 31, 2009 at 7:26 AM

TARIKH LAHIR PADA 2,11 & 30

Orangnya sensitif dan mudah tersinggung. Sifatnya yang suka menyendiri membuatkan dia lebih suka tinggal di rumah. Ramai orang suka bergaul denganya kerana perwatakannya yang lembut & ramah. Dia paling benci jika cintanya ditolak atau dikhianati olih orang yang benar-benar dicintainya. Namun begitu dia selalu bersikap sabar dan tidak terburu- buru dalam bertindak. Sayangnya untuk urusan masa depan dia bersikap pesimis sering mengalah sebelum mencuba. Oleh itu mesti ada yang mendorongnya agar tidak terus terjebak dengan sikap pesimisnya

aquarius said... @ January 31, 2009 at 7:31 AM

RAHSIA PERSONALITI DARI KIRAAN TARIKH LAHIR..

30+1+1986=2017
2+0+1+7=10
1+0=1

ko nyer no 1

1. Ketulenan

- Hadir dengan idea baru.
- Memperolehi sesuatu dengan cara yang tersendiri.
- Golongan ini merupakan yang paling jujur dan boleh mempelajari dengan baik teknik diplomasi.
- Mereka suka mengambil inisiatif dan suka menjadi yang terbaik dan kebiasannya adalah pemimpin atau boss.
- Bekerja sendiri merupakan pilihan terbaik mereka.

Perkara yang perlu dipelajari: Idea dan pendapat yang lain mungkin baik atau lebih baik. Berfikirlah secara terbuka

aquarius said... @ January 31, 2009 at 7:44 AM

mengikut bulan islam ko dilahir kan pada hari khamis bersamaan 19 jamadilawal 1406 hijrah
if xsilap aku la...

JamadilAwal

Dia mempunyai tingkat keyakinan diri yang tinggi. Berani dan nekad. Kadangkala melakukan sesuatu yang bodoh atau bahaya. Walau begitu, keberanian dan tekadnya akan menunjukan hasil usahanya, kadangkala menemui kegagalan juga .

aquarius said... @ January 31, 2009 at 7:48 AM

besday colour ko...PINK

You are always trying your best in everything, and like to help and care

for other people. But you are not easily satisfied. You have negative

thoughts, and you look for the sort of romantic love only found in

fairytales.

aquarius said... @ January 31, 2009 at 8:05 AM

sebenarnyer bnyk rahsia lg...
ko cari arr sendiri..
yg aku bg ni just ska2 jea..jgn amik serius plak...
hehehehehe

Seniorita Sha al Jamalullail said... @ February 22, 2009 at 7:09 PM

owh..

happy belated besday k

=)