Definisi Gentleman di mata seorang wanita. Apa mereka nak?


ada la aku terbaca kat satu blog ni...
follower aku gak..
she talking bout this matter... gentleman..
in her eyes, die kate gentleman, harus support while dating.
die tak bstuju dgn konsep, arini ko byr, esok aku byr plak,
tong2 minyak nak berdating...
in other side, die bukan pisau cukur.

still regarding to this matter,
ape yg aku tau, gentleman dpat didefinisikan macam2 pada mata pmpuan..
apa yg mereka sangap sangat dgn konsep gentleman ni?

timbul satu persoalan.

APA KONSEP SEBENAR YG MEREKA NAK DLM "GENTLEMAN" NI???
Posted on 11:18 PM by Khairil Khamis and filed under | 3 Comments »

3 comments:

nadya said... @ March 10, 2010 at 1:15 AM

nak kena tendang ?? hahaha... ;p

definisi gentleman adalah pelbagai dan sgt universal. lain org, lain fikiran.

part of it, writer tu mungkin ada sket trauma dgn lelaki pisau cukur.( mungkin itu maksud dia )

write tu mungkin bukan yg sgt straight forward, in her post banyak kiasan yg ada maksud mendalam. biasala perempuan.. ;p

Khairil Khamis said... @ March 10, 2010 at 8:27 PM

nadya: baca pn my blog...terase la tu...hahahahaa

Seniorita Sha al Jamalullail said... @ March 22, 2010 at 1:10 PM

interesting topic..but i agree with nadya of course...

lgpn, laki skunk ni materialistik..kalo bole dorang nak gf yg xmenyusahkan dorang..nak yg berduit,berkerjaya..kalo bole semua nk sharing..xgentleman lgsg..as a man, they should show their responsibility..

*no offense*
:p hehe