Best effort yang masih dipandang rendah.

Susah la aku nak ckp situasi aku sekarang..
aku cuba YANG TERBAIK dlm apa yang aku lakukan..
tp orang masih nampak aku main2 dan tak fokus terhadap apa yang aku lakukan...
tolong la...aku sgt obses dgn apa yang aku lakukan...
dan jika aku main2...apalah nilai perolehan yang aku dapat tiap bulan...
aku cuma perlukan masa dan perlukan sokongan dari belakang...
aku masih belum mampu berjalan dan berlari sendirian...
aku perlukan tenaga yg kuat dari belakang utk aku berlari lebih pantas.
bukan sebaliknya..
once aku dpt tenaga aku, aku percaya pada diri aku, yang aku akan berlari lebih pantas dari apa yang aku sangka...
kalau korang cakap aku lembab,ye..memg aku lembab...sebab tu, aku perlukan bimbingan...
bukan meletakkan sebeban guni dikepala aku...
aku banyak kekurangan wahai pembaca...so, korang pn macam tu...
aku ckp dlm ruangan ni, sebab aku tau, tiada sapa yang aku pedulikan keluh kesah aku...
kat sini je tempat aku hamburkan perasaan aku....

Posted on 11:18 PM by Khairil Khamis and filed under | 1 Comments »

1 comments:

zazu said... @ February 25, 2010 at 8:43 AM

BOB!! i kesah! hahaha..relax k? biase la adat keje. just do your best aite?