Hari-Hari Terakhir: Episod 3

Lokasi: Bilik JPMDPP
Tarikh: 0.05.2009(penulis dh abes exam)
Waktu: 2ooam ke atas...
aktiviti: study dan nonton semi final Champion League


situasi: masih ade lg ke bilik JPMDPP utk stadi utk exam..tp ade juga dtg ke sana utk nonton TV (penulis antaranya..hehe).. time ni ade separuh akhir Champion league antara Chelsea dan barcelona. kebetulan kak nad ade..dan lg kebetulannya, ade bahan utk buat sandwich. yg buat sandwich buatan kak nad dan hakim itu spesial ialah roti itu dibakar selepas di letak sardin dan letak serbuk cheese.. (sedap seyh..!!). after that, kami bgmbr kenangan beramai2..


happy bersama korang...semoga kita bertemu lagi. Insya-Allah~~~



Posted on 12:40 PM by Khairil Khamis and filed under | 1 Comments »

1 comments:

Idzuafi said... @ May 22, 2009 at 9:09 PM

Salam Bob,

Ok lah. Kita nengok apa isu dia dulu?
Macam mengajar undang-undang pulak? huhuhuhu

Isu pasal pelajar kita tak pandai berkomunikasi dalam bahasa inggeris?

Bukan isu matematik dan sains yang pelajar kita lemah yer.

Kalau isu komunikasi bahasa inggeris selesaikan dan cari penyelesaian isu ini.

Sains dan matematik isu lain pulak.
Kita buat dua keputusan berbeza. untuk anak bangsa cina dan india kita bagi mereka kelas tambahan untuk belajar dalam bahasa ibunda pulak. Melayu?

kita yang rugi.

they said like killing two birds with one stone. Ini one stone pun terbang ke mana burung2 tue pun lari entah ke mana.

hehehe.... so i think the appropriate answer or approach should be taken we teach our student in primary school with their mother tongue language and then secondary teach in english.

solve problem.. i rest my case.