YDP MPP UUM


ha.........
skang aku kat pkp...( 1:26 am)...
tgu YDP yg xabes2 meeting nye..
al maklum la kn...
kuar pg blik malam...
kdg2 ksian gak tgk mamat YDP ni...
tido xcukp..rehat xckup..mcm2 la xckup..
aku pnah gak ckp dgn die...
bkenaan dgn kesebokan die menjalankan tugas sebagai YDP UUM...

"din..kalulah ko jadi CEO company pastu balik 2-3 pagi camni..confirm ko jadi kaya dgn elaun ko je..."

*** malangnye..masih ade yg menganggap barisan MPP xbuat keje...erm...
Posted on 1:40 AM by Khairil Khamis and filed under | 6 Comments »

6 comments:

Aisyah AR said... @ April 6, 2009 at 4:28 PM

biasalah....org mmg tahu mengata, mengumpat, mengomel dan merungut. sudahlah tidak menyumbang malah mencacatkan lagi keadaan. pemimpin harus tabah. x mengapa org tak nmpk kerja kita, yg penting, kita jujur pd diri sendiri dan jalankan tg/jwb kita. percayalah, suatu hari nnt mereka akan ternganga, tercengang serta kagum dengan hasil usaha kita. mereka akan terdiam tertunduk malu!!! tuhan itu maha adil....
(i'm saying based on my experience, trust me, i know...)

Chairiel aka Bubub said... @ April 6, 2009 at 11:23 PM

-org mmg tahu mengata, mengumpat, mengomel dan merungut.

- x mengapa org tak nmpk kerja kita, yg penting, kita jujur pd diri sendiri dan jalankan tg/jwb kita

din slalu ckp ape yg sy notekn di ats...

aquarius said... @ April 12, 2009 at 2:48 AM

setuju dgn korg....org memang xnmpk..biar kan jer diorg tu..yg penting abg Din tau tgjwb dia...abg Din still cam tu xsombong...
aku igt g masa perjumpaan mpp dgn student pasal bas arr kat BANK RAKYAT....
student ask soalan...xsangka abg din leh jawab dgn fakta...so dia memang dah ready....time tu nak gado pun ade...takut la gak..
aku n kawan dgr jer la...
HIDUP ABG DIN
HIDUP BAK RAKYAT..BANK PILIHAN ANDA

Iliana said... @ April 17, 2009 at 11:13 AM

salam...

wahh~ perkumpulan student UUM ye di sini..selamat bertemu (^_^)V

owh ya, pasal entri ni, yang akan bertanakan apa amalan kita adalah Allah s.w.t bukan sesama manusia..jadi, fokus pada tujuan kalian, beramal untuk mendapat keredhaan Allah s.w.t

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said... @ April 24, 2009 at 4:14 AM

act....org hanya tgk luaran...dorang x tau banyak sbnrnya bdak mpp ni buat...hurm:)

Iskandar Zulkarnain said... @ September 17, 2009 at 3:12 PM

sepatutnya kita guna ruang ini untuk bicara secara rasional bukan emosional.saya tak tahu lagi blog abd ydp kita ni apa.leh x tolong bagitau?